fbpx

Vandenbroucke Hout

Bij Vandenbroucke hout kan je terecht voor alles wat met hout, platen, isolatie- interieur- en tuinproducten te maken heeft. Dit zowel voor de vakman als voor de doe-het-zelver.

Op de Bouwbeurs kan u kennis maken met een deel van ons vloerenaanbod (parket/ laminaat / klikvinyl).

Binnendeuren

Binnendeuren vormen reeds tientallen jaar een kernactiviteit van Vandenbroucke. In onze toonzaal vind je een ruim en steeds geactualiseerd aanbod van afgewerkte deuren in laminaat, lak fineer of massief. Ook zwarte stalen deuren met glas en verfdeuren die opgaan in de wand (invisidoor) zijn niet meer weg te denken. Draaiklare verfdeuren zijn steeds in voorraad. Met de bijpassende deurkrukken in alle stijlen stellen we uw unieke deur samen. Er is een deur voor elk budget!

Tuin en gevel

Ook voor hout aan uw gevel of in uw tuin bent u bij Vandenbroucke aan het juiste adres. De meeste van onze gevelbekledingsprofielen worden in onze eigen schaverij geproduceerd en op die manier bent u zeker van onze gekende kwaliteit! Ook de meeste van onze terrasplanken komen uit ons eigen atelier ! Voor tuinschermen, poorten en carports bieden wij de gamma’s van Collstrop en Traumgarten aan.

Schrijnwerk met service

Verder vindt u bij Vandenbroucke ruime voorraad van én vakkennis over daktimmerhout, schrijnwerkhout en plaatmaterialen zoals multiplex, osb, gyproc,mdf enz… Ons enthousiaste team van 16 medewerkers staat elke dag voor uw klaar met vrijblijvend advies, kwaliteitsvolle producten en een goede zaag-, schaaf- en  leverservice… Kom eens bij ons langs op de bouwbeurs of breng vrijblijvend een bezoekje aan onze 1200m² toonzaal in de Noendreef in Beernem op 300 meter van op-afrit E40.


We zorgen steeds voor deskundig advies voor uw project!

Actie tijdens de bouwbeurs

Like tijdens de Bouwbeurs onze Facebookpagina en win een superleuk Fronzo tuinbankje. Neem je een selfie op de Bouwbeurs, deel op social media en tag Vandenbroucke hout, dan verdubbel je je kansen!

 

 

Contactgegevens

Noendreef 1a, 8730 Beernem, België

www.vandenbroucke.be

info@vandenbroucke.be

050 78 84 95

In samenwerking met

Gemeente BeernemPROlectro