fbpx

Stone Trend

Een mooie vloer geeft richting aan je interieur. Ze vormt letterlijk de basis waarop de rest zich ent. De vloeren worden in onze toonzaal voorgesteld in sfeerboxen, vloeroppervlakken of vloerkasten zodat je een idee kunt maken hoe de tegels in jouw interieur zouden passen. Om een totaalpakket te kunnen aanbieden is er ook parket en laminaat in ons gamma.

Er zijn ook oneindig veel soorten keramische parketten in het assortiment, ideaal voor wie toch de uitstraling en warmte van hout in huis wil maar ook graag een gemakkelijk te onderhouden vloer heeft.

Behalve keramische- en natuursteen tegels voor binnen is er natuurlijk ook een gamma tegels voor buiten, natuursteen- of keramische tegels. Tegenwoordig kiezen heel wat mensen er voor om de vloer van binnen te kunnen doortrekken naar buiten. Heel wat van onze tegels bieden deze mogelijkheid.

   

Actie tijdens de bouwbeurs

Summervibes: zon, terras, geniet!


Bestel uw keramisch terras ter waarde van € 2500 excl. btw en ontvang gratis uw Benor-gekeurde parasolvoet erbij.

Kleiner terras? Geen probleem! Is je terras tijdig besteld en de waarde is lager dan € 2500? Op 30 juni verloten wij een duo terrasset (parasolvoet plus een vintage strandstoel).
Spring binnen, bestel en geniet. Actie geldig van 1/04 tem 30/06/2019.

Nog onderhoudsproducten nodig van Berdy? Tijdens de bouwbeurs zijn onze producten van Berdy aan -10%.

Contactgegevens

Gistelsesteenweg 546, 8200 Brugge, België

www.stonetrend.be

jana@stonetrend.be

0468 54 37 12

In samenwerking met

Gemeente BeernemPROlectro