fbpx

Automation Solutions

Automation Solutions – uw partner voor alle poort- en rolluik automatisatie

Automatisatie van uw garagepoort, hek of rolluik :

Als familiaal bedrijf specialiseren wij ons al meer dan 25 jaar, in de automatisatie van uw bestaande of nieuw door ons te plaatsen garagepoort, hekken of rolluik in de regio rond Beernem.

Onze experts kennen de kneepjes van het vak en vinden de juiste oplossing voor elke type poort, hek of rolluik. Of u nu een kantelpoort (met veren of bakken), schuifpoort (uit 1 deel of meerdere panelen), vleugelhekken of sectionale poort wil automatiseren, wij zorgen er voor !

Nieuwe garagepoort of toegangspoort nodig ?

Bij ons kan u tevens terecht voor een nieuwe toegangspoort of het nu gaat over een garagepoort (sectionaal, kantelpoort, …), een vleugel- of schuifpoort in metaal, aluminium, smeedijzer, hout of combinatie er van,. Wij zorgen er voor !

Videofoon, camerabewaking, code klavier, …

U wenst een kwalitatief en eenvoudig videofoon systeem op basis van uw bestaande deurbel bekabeling of een systeem met bediening vanop uw smartphone, wij zorgen er voor !

Gegarandeerde kwaliteit 

Al meer dan 25 jaar staan kwaliteit, klanten tevredenheid en service naverkoop bij ons centraal. Wij zoeken steeds in overleg met onze klanten naar de beste oplossing, waarbij wij rekening houden met het type van poort, gewicht, gebruiksfrequentie, afwerking, budget, … We werken met een eigen ervaren team van electro-technisch installateurs, welke oog hebben voor detail en afwerking.

Service naverkoop – herstelling 

Ook vele jaren na de installatie van uw automatisatie kan u bij ons terecht voor de service naverkoop en herstelling van de meest gekende merken : FAAC, MAC, FADINI (Combi 740, Hindi, Mec, …), Novotechnica, CAME, …

   

Actie tijdens de bouwbeurs

Tijdens de bouwbeurs in Beernem bieden wij talrijke, heel interessante kortingen aan !

Bezoek ons op onze beursstand of vraag vrijblijvend uw offerte aan op: www.automationsolutions.be – 0475/51.50.50

Contactgegevens

Pitsenbosdreef 36 8200 Brugge, België

www.automationsolutions.be

info@automationsolutions.be

0475 51 50 50

In samenwerking met

Gemeente BeernemPROlectro